Palvelut

Täyteainehoidot

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus johtuu hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Aine poistuu elimistöstä vähitellen luonnollisina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Tulokset kestävät noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

Täyteainehoidolla voidaan mm.

 • häivyttää juonteita
 • korostaa kasvonpiirteitä
 • täyttää huulia

Täyteainehoitojen vasta-aiheita ovat verenvuototaipumus, käsiteltävällä alueella oleva ihosairaus tai tulehdus, taipumus hypertrofiseen arvenmuodostukseen, autoimmuunisairaus ja sydämen impulssinjohtumishäiriöt. Täyteainehoitoja ei voi myöskään tehdä, jos asiakkaalla on esimerkiksi flunssa tai muu vastaava akuutti hengitystieinfektio. Hoitoa ei suositella tehtäväksi myöskään antibioottikuurin aikana.

Jos olet kärsinyt yskänrokosta (herpes) alle 1kk aiemmin, neulanpistot suun alueelle voivat saada sen puhkeamaan uudelleen ja suosittelemme lääkitystä ennaltaehkäisevästi.

Tulehduskipulääkkeet kuten asetyylisalisyylihappo tai ibuprofeiini (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3 / kalaöljyvalmisteet, E-vitamiini ja osa luontaistuotteista voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Valmisteiden käyttöä kannattaa välttää 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen.

Varaa aika täyteainehoitoon


Profhilo-hyaluronihappohoito

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Profhilo-hoito voidaan tehdä myös kaulalle/decolteelle.

 • Profhilo -hoito parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, elastisuutta ja väriä.
 • Hoito suoritetaan pistoshoitoina. Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein. 

Varaa aika Profhilo-hoitoon


Mesolankahoidot

Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Ne kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja langat sulavat itsestään 80-180vrk kuluessa. Mesolangat ovat valmistettu polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä ja kirurgiassa jo yli 30 vuoden ajan. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 2-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa kasvattamalla fibroblastien määrää.

Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus häviää 7-10 päivän kuluessa. Hoidosta ja langoista ei jää jälkiä edes ohueen ihoon.

Varaa aika mesolankahoitoon


Esteettinen medikaalinen ihonhoito

Palveluvalikoimasta löytyy valittavaksesi ihon ongelmasta riippuen mesoterapia, plasmolifting, neulattomat biorevitalisaatiohoidot ja kemialliset kuorinnat.

Yleisimpiä käyttötarkoituksia kasvojen, kaulan ja vartalon hoitoon:

 • Kasvojen ja kaulan ihon kiinteytyminen
 • Tummien silmänalusten hoitaminen
 • Rinnan alueen ihon sileytyminen
 • Raskausarpien vaaleneminen
 • Ihon tekstuurin parantaminen
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Valovanhentunut iho
 • Hyperpigmentaatio
 • Arpien hoitaminen

Varaa aika medikaaliseen ihonhoitoon

Mesoterapia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan. 

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen. Hoito on erityisen tehokas ohueen silmienympärysihoon. 

Plasmahoito

Plasmolifting eli  Plasmahoidon perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely sertifioiduissa koeputkissa. Hoito on nopea ja kivuton. Ensin otetaan verikoe ja tämän jälkeen näyte laitetaan sentrifugiin, joka erottaa verisolut ja plasman toisistaan. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Plasma on luonnon omaa nuoruuden eliksiiriä, joka sisältää paljon kasvutekijöitä sekä luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita ja vitamiineja. Paras tulos saadaan, jos hoito toistetaan aluksi muutaman kerran, kuukauden välein. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyvät kaksi vuotta.

BioRePeelCl3

BioRePeelCl3 on innovatiivinen lääkinnällinen aine, jolla on biostimuloiva, elvyttävä ja kuoriva vaikutus. Hoito kuorii ihon uloimman kerroksen sekä sen aktiiviset ainesosat tarjoavat perusteellisen stimulaation ihon uusiutumiselle ja biosynteettisille prosesseille, jotka ovat välttämättömiä ihon vanhemisen ja UV-säteilyn haittavaikutusten estämiseksi.

Hoito on neulaton, nopea ja kivuton. Toistamalla hoitoa 7-14vrk välein 4-6 kertaa saadaan parempia ja pysyvämpiä tuloksia.

Ainesosat:

 • Trikloorietikkahapp (TCA) 35%
 • Salisyylihappoa
 • Viinihappo, sitruunahappo
 • Vitamiini C ja B2
 • Lisäksi 4 eri ainesosaa, mm. skvalaania

Kemialliset kuorinnat

Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen luonnollisilla hapoilla. Hoidossa aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka paranemisen myötä syntyy sileä ja kirkas iho. Kemiallinen kuorinta-aine valitaan aina ihotyypin mukaan.

Dermaplaning

Dermaplaning on uudenlainen ihon kuorintahoito, joka tekee ihosta kuulaan ja kirkkaan! 

Hoito suoritetaan terävää kertakäyttöistä veistä käyttäen. Kuorinta poistaa kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Samalla kuoriutuu ihosolujen uloin kerros, joka auttaa voiteiden imeytymisessä. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. 

Dermaplaning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. 

Varaa aika medikaaliseen ihonhoitoon


Konsultaatio

Jos et ole aivan varma mikä hoito sopisi tilanteeseesi parhaiten, sinun kannattaa varata maksuton konsultaatio. Alan ammattilainen osaa suositella sinulle sopivinta hoitoa. Konsultaatio ei velvoita sinua ostamaan mitään. Varaathan konsultaatioon aikaa 15-30min.

Huom. konsultaation voi varata myös hoidon yhteyteen.

 • Varaa aika konsultaatioon ajanvaraussivulta
 • Halutessasi voit myös lähettää tarkan kasvokuvan sähköpostitse, niin teen konsultaation kuvan perusteella. Huomioi, että kasvokuva olisi mielellään luonnonvalossa otettu meikitön kuva, yksi suoraan edestä ja yksi molemmilta sivuilta.