Palvelut

Täyteainehoidot

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus johtuu hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Aine poistuu elimistöstä vähitellen luonnollisina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Tulokset kestävät noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

Täyteainehoidolla voidaan mm.

 • häivyttää juonteita
 • korostaa kasvonpiirteitä
 • täyttää huulia

Täyteainehoitojen vasta-aiheita ovat verenvuototaipumus, käsiteltävällä alueella oleva ihosairaus tai tulehdus, taipumus hypertrofiseen arvenmuodostukseen, autoimmuunisairaus ja sydämen impulssinjohtumishäiriöt. Täyteainehoitoja ei voi myöskään tehdä, jos asiakkaalla on esimerkiksi flunssa tai muu vastaava akuutti hengitystieinfektio. Hoitoa ei suositella tehtäväksi myöskään antibioottikuurin aikana.

Jos olet kärsinyt yskänrokosta (herpes) alle 1kk aiemmin, neulanpistot suun alueelle voivat saada sen puhkeamaan uudelleen ja suosittelemme lääkitystä ennaltaehkäisevästi.

Tulehduskipulääkkeet kuten asetyylisalisyylihappo tai ibuprofeiini (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3 / kalaöljyvalmisteet, E-vitamiini ja osa luontaistuotteista voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Valmisteiden käyttöä kannattaa välttää 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen.

Varaa aika täyteainehoitoon

HArmonyCa

HArmonyCa on kaksivaikutteinen hybridi-injektiohoito, jossa yhdistyy HA eli hyaluronihappo sekä CaHA eli kalsiumhydroksiapataatti. Hyaluronihappo tarjoaa välitöntä kohotusta ja kalsiumhydroksiapaatti puolestaan aktivoi kollageenia ja elastiinia. Ikääntyvälle iholle kehitetyllä HArmonyCalla voidaan samanaikaisesti napakoittaa ihoa, kohottaa kasvojen piirteitä sekä aktivoida ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Useimmat ihon täyteainehoidot sisältävät vain hyaluronihappoa, joka tuo välittömän täytevaikutuksen tehostamatta kehon omaa kollageenin tuotantoa. Kun täyteaine on liuennut, myös sen täyttävä ja kohottava vaikutus menetetään. HArmonyCasta tekee uniikin juuri se, että se sisältää myös ainetta, joka tehostaa kollageenin tuotantoa.
Hoidon tulokset ovat nähtävillä heti hoidon jälkeen, mutta kollageenin tuotannon tehostuminen vie enemmän aikaa ja tulokset paranevat ajan myötä. Lopullinen tulos on nähtävillä noin 2-3kk jälkeen.

Viscoderm® Hydrobooster

Viscoderm hydrobooster sisältää stabiloitua hyaluronihappoa. Tuotteella on ainutlaatuinen hydrostretch-vaikutus, joka mahdollistaa tuotteen kosteuttavan ja kudosta uudistavan ominaisuuden ja se toimii hyvin kasvojen liikkuvilla alueilla. Hoito toteutetaan monipistoshoitona.

Hoito sopii parhaiten:

 • Silmien ympärysihoon
 • Otsan juonteisiin
 • Suun ympärillä oleviin pieniin juonteisiin
 • Kaulan vaakajuonteisiin

Hoito toteutetaan injektoimalla hydroboosteria useiden pistosten avulla ihoon. Hoitoa ennen voidaan iholle levittää puudutevoidetta.

Hoito suositellaan toistamaan 2kk kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. 

Hoito voidaan yhdistää suosittuun Profhilo hoitoon.


Profhilo-hyaluronihappohoito

Uusin injektoitava anti-age hoito, joka stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa, kollageenia ja elastaania.

Profhilo® on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Profhilo-hoito voidaan tehdä myös kaulalle/decolteelle.

 • Profhilo -hoito parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, elastisuutta ja väriä.
 • Hoito suoritetaan pistoshoitoina. Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein. 

Varaa aika Profhilo-hoitoon


Profhilo® Body - ihon kiinteytyshoito

Profhilo® Body soveltuu sinulle, mikäli kärsit vartalon ihon velttoudesta. Kyseessä on aivan uudenlainen hoitomenetelmä, joka tukee ja vahvistaa ihon biologista toimintaa ja näin ollen parantaa ihon elastisuutta kiinteyttäen vartalon ihoa.  

Profhilo® Body käyttää samaa teknologiaa kuin palkittu Profhilo. Profhilo Body on tarkoitettu dekolteen, vatsan alueen ja käsivarren sisäosan veltostuneen ihon ja kudoksen uudelleenmuotoiluun. 

Hoidon kulku

Hoidossa käytetään BAP-tekniikkaa, joka parantaa Profhilo® Body -hoidon tehoa alueilla, joilla iho on löystynyt ja menettänyt kiinteytensä. Hoito ei vaadi ennakkovalmisteluja. Käsiteltävälle alueelle tulee vain 10 injektiopistettä ja hoito on kivuton ja nopea toteuttaa. Hoidon lopuksi injektioalueen suojaksi laitetaan Profhilo® Figura Body patches -laput, jotka kosteuttavat ja tasoittavat ihoa.

Profhilo® Body – Jälkihoito

Profhilo® Figura Body patches -laput ovat osa Profhilo® Body -hoitoa. Asiakas vaihtaa uuden lapun hoitoalueelle 2-3 tunnin kuluttua hoidosta.

Lisäksi saat Profhilo® Figura Body lotion -voiteen, jota käytetään kahden klinikalla annettevan injektiohoitokerran välillä. Se on monitehoinen remodeling-voide, joka tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja syväkosteutetun. Voide imeytyy nopeasti, tuntuu silkinpehmeältä ja siinä on ravitseva koostumus. Lisäksi se on dermatologisesti testattu herkällä iholla. Rasvaamisen voit aloittaa jo samana päivänä, steriilien lappujen poiston jälkeen.

Hoidon jälkeen et tarvitse erillistä toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä seuraavien vuorokausien aikana. Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet käydään aina yhdessä läpi hoidon päätyttyä. 

Mesolankahoidot

Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Ne kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja langat sulavat itsestään 80-180vrk kuluessa. Mesolangat ovat valmistettu polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä ja kirurgiassa jo yli 30 vuoden ajan. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 2-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa kasvattamalla fibroblastien määrää.

Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus häviää 7-10 päivän kuluessa. Hoidosta ja langoista ei jää jälkiä edes ohueen ihoon.

Varaa aika mesolankahoitoon


Medikaalinen ihonhoito

Palveluvalikoimasta löytyy valittavaksesi ihon ongelmasta riippuen mesoterapia, plasmahoito, neulattomat biorevitalisaatiohoidot ja kemialliset kuorinnat.

Yleisimpiä käyttötarkoituksia kasvojen, kaulan ja vartalon hoitoon:

 • Kasvojen ja kaulan ihon kiinteytyminen
 • Tummien silmänalusten hoitaminen
 • Rinnan alueen ihon sileytyminen
 • Raskausarpien vaaleneminen
 • Ihon tekstuurin parantaminen
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Valovanhentunut iho
 • Hyperpigmentaatio
 • Arpien hoitaminen

Varaa aika medikaaliseen ihonhoitoon

Mesoterapia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan. 

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen. Hoito on erityisen tehokas ohueen silmienympärysihoon. 

VISCODERM® SKINKÒ E 

VISCODERM® SKINKÒ E  on anti-aging-yhdiste, joka sisältää yli 50 ihoon vaikuttavaa ja aktiiviseen biokomplementointiin kehitettyä elementtiä, joita ovat muiden muassa lineaarinen hyaluronihappo, vitamiinit, mineraalit ja aminohapot. Hoito toteutetaan mesoterapiana eli monipistoshoitona. 

VISCODERM® SKINKÒ E ylläpitää ja parantaa epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja vaikuttaa sekä ihon ikääntymisen syihin että seurauksiin.

Tuloksena on silminnähden nuorempi, terveempi ja hehkuvampi tasaisensävyinen iho. Yleisimpiä hoitoalueita ovat silmänympärykset ja/tai suunympärys. Hoito voidaan tehdä myös koko kasvoille, kaulalle, decolteelle ja kämmenselille.

Vaikutukset

 • Suojaa UV-säteiltä ja korjaa niiden aiheuttamia vaurioita
 • Pehmentää ryppyjä ja ilmejuonteita
 • Palauttaa ihon sävyn, kiinteyden ja kimmoisuuden

Pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona: suositellaana 4 hoitokertaa noin 3 viikon välein injektoituna.

RRS-HA Eyes - mesoterapiahoito silmänympärysalueelle

RRS® HA Eyes on mesoterapiahoito, jonka avulla hoidetaan silmänalusihon tummuutta, turvotusta ja ikämuutoksia. Hoito tehdään lääkinnälliseksi laitteeksi luokitellulla valmisteella alaluomien alueelle, joskus myös yläluomille.


Hoito ei puudutteen ansiosta yleensä satu ollenkaan. Heti toimenpiteen jälkeen iho yleensä punoittaa ja turvottelee. Hoidosta palautuminen on kuitenkin nopeaa. Seuraavana päivänä turvotus on yleensä laskenut. Jos tulee pientä mustelmaa, toipuminen vie hieman enemmän aikaa. Käytännössä normaalielämään voi palata jo hoitoa seuraavana päivänä.

RRS HA eyes- cocktail rakentuu hyaluronihapon ympärille. Hyaluronihappo on suurikokoinen molekyyli, joka toimii ihon pinnalle siveltynä kosteuttavana ainesosana. Injektoituna se paitsi kosteuttaa myös tasoittaa ryppyjä, lisää ohuen ihon täyteläisyyttä ja vaikuttaa jopa kollageenisynteesiin.

Hyaluronihapon lisäksi liuos sisältää myös

 • flavonoideja ja muita antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaiden radikaalien tuhovoimia ihossa
 • saponiineja, jotka vähentävät turvotusta ja rauhoittavat ihoa
 • resveratrolia ja muita polyfenoleja, jotka tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän, kirkkaamman ja vaaleamman
 • peptidejä, joita iho tarvitsee kollageenia rakentaessaan

Cellbooster SHAPE

Cellbooster Shape on yksi neljästä Cellbooster hoitoliuoksesta. Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi.

Suisselle Cellbooster Shape-hoitoliuos on erittäin tutkittu ja on saanut lääkinnällisen laitteen merkinnän eli on ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Cellbooster Shape mesoterapia hoidossa vaikuttaa kolme tehokasta vaikuttavaa ainesosaa hyaluronihappo, L-karnitiini ja natriumaskorbyylifosfaatti (C). L-karnitiini vähentää paikallisen rasvan kertymistä, nesteen kertymistä ja hoitoalueen turvotusta. Normalisoi metabolista prosessia ja stabiloi alueen nestetasapainoa. Natriumaskorbyylifosfaatti (C) polttaa hoitoalueelta rasvaa.

Minkälaisiin ongelmakohtiin hoito on tarkoitettu?

 • Paikallisen rasvan kertyminen
 • Selluliitti
 • Turvotus (edema)
 • Kaksoisleuka
 • Silmäpussit

Hoidon avulla paikallinen rasva pienenee, nesteen kertyminen alueelle vähenee, kudos napakoituu ja kiinteytyy. 

Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster Shape hoitoa kolmen (3) kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen välillä suosittelemme n. kaksi viikkoa. 


Cellbooster LIFT

Suisselle Cellbooster Lift on erittäin tehokas, ravitseva ja tuloksellinen ikääntyneen ihon mesoterapia-hoito. Hoito stimuloi kollageenintuotantoa, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen ravintoa. Hoidossa käytettävä hoitoliuos sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja, jotka vähentävät ikääntymismuutoksia, ehkäisevät oksidatiivista stressiä ja tarjoaa iholle erittäin tehokasta kosteutta.

Tämä hoito on suunniteltu ravitsemaan, kosteuttamaan ja syväkosteuttamaan sekä vähentämään hyperpigmentaatiota ja taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan. Tuloksena välittömästi kirkkaampi, hehkuvampi, kosteutetumpi iho. Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster Glow-hoitoa kolmen kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Minkälaisiin iho-ongelmiin hoito on tarkoitettu?

 • kudoksen kiinteyden ja piirteiden menetys
 • Kuiva iho
 • Ihon löysyys, ikääntymismuutoksien vuoksi
 • Ihon sävyn ja mikroverenkierron menetys
 • Couperosa, atrofiset arvet, aknen jälkitila
 • Juonteet ja rypyt

Plasmahoito

Plasmolifting eli  plasmahoidon perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely sertifioiduissa koeputkissa. Hoito on nopea ja kivuton. Ensin otetaan verikoe ja tämän jälkeen näyte laitetaan sentrifugiin, joka erottaa verisolut ja plasman toisistaan. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Plasma on luonnon omaa nuoruuden eliksiiriä, joka sisältää paljon kasvutekijöitä sekä luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita ja vitamiineja. Paras tulos saadaan, jos hoito toistetaan aluksi muutaman kerran, kuukauden välein. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyvät 1-2 vuotta.

BioRePeel

BioRePeelCl3 on innovatiivinen lääkinnällinen aine, jolla on biostimuloiva, elvyttävä ja kuoriva vaikutus. Hoito kuorii ihon uloimman kerroksen sekä sen aktiiviset ainesosat tarjoavat perusteellisen stimulaation ihon uusiutumiselle ja biosynteettisille prosesseille, jotka ovat välttämättömiä ihon vanhenemisen ja UV-säteilyn haittavaikutusten estämiseksi.

Hoito on neulaton, nopea ja kivuton. Toistamalla hoitoa 7-14vrk välein 4-6 kertaa saadaan parempia ja pysyvämpiä tuloksia.

Ainesosat:

 • Trikloorietikkahapp (TCA) 35%
 • Salisyylihappoa
 • Viinihappo, sitruunahappo
 • Vitamiini C ja B2
 • Lisäksi 4 eri ainesosaa, mm. skvalaania